webhosting
   domeinregistraties
   pakketten / prijzen
 
   controlpanel
   statistieken
   datacenter
   netwerk
 
   webhosting
   specificaties

sitemap
disclaimer

 

Privacy
Webdesign Aalten begrijpt hoe belangrijk uw privacy voor u is. Het beleid van Webdesign Aalten is er dan ook op gericht om de privacy van u, en alle andere gebruikers van haar website en al haar klanten, te respecteren. Wij dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Uw gegevens geven we niet door aan derden, maar we gebruiken ze uitsluitend voor het leveren van onze diensten.

Disclaimer
Webdesign Aalten betracht uiterste zorgvuldigheid bij het maken, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze website, maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie. Webdesign Aalten aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van de publicatie van informatie op deze website.

Het is niet toegestaan deze website te framen. Wij achten ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot de informatie op enige website die is verbonden/gelinkt van of naar onze website.

Copyright
Deze website geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze website is bestemd voor onze klanten, waarbij het niet is toegestaan teksten van deze website te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Webdesign Aalten is het niet toegestaan teksten van deze website op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.

 
 
 
 
     
Facebook
LinkedIn